Trecerea peste obstacole

Trecerea peste obstacole Trecerea peste obstacole se face de la o varsta cind osatura cainelui este formata. Varsta la care poate sari obstacole in inaltime si lungime este de minim 10 luni. In dresajul cainelui este important sa fie obisnuit cu comanda HOP, SARI, etc.deoarece se poate ivi prilejul cand aceasta comanda va fi de un real folos atat cainelui cat si proprietarului. De exemplu, o groapa cu noroi unde cainele se poate murdari, iar daca vine in fuga se poate rani.

Deprinderea cu inotul

Deprinderea cu inotul Deprinderea cu inotul se face cu usurinta, daca modul de acomodare cu apa se face corect. Trebuie sa procedati in modul urmator: 1. mergeti cu cainele pe langa lac. Daca animalul va tinde sa fuga si sa intre in panica,incurajati-l cu comanda BRAVO. Plimbati-l cat mai aproape de apa pana se acomodeaza.

Deprinderea cu numele

Deprinderea cu numele Trebuie sa se exerseze cu cainele, chemandu-l pe numele lui. Veti observa ca va raspunde din ce in ce mai des. Nu va asteptati ca din primul moment sa raspunda instantaneu la nume. Nu il chemati foarte des pentru a nu il plictisi.

Deprinderea cu zgarda si lesa

Deprinderea cu zgarda si lesa Trebuie procedat in asa fel incat cainele sa accepte zgarda si lesa ca o recompensa, nu bruscandu-l si fortandu-l sa mearga. Trebuie folosit un moment de calm si odata ce ati pus prima oara zgarda, jucati-va cu el si folositi comanda BRAVO.

Dezvoltarea instinctului de agresivitate

Dezvoltarea instinctului de agresivitate Cainele are instinctul de agresivitate bine definit, chiar de la o varsta foarte frageda. Pe parcursul vietii lui va fi ajutat pentru dezvoltare si acest lucru se poate incepe in predresaj.

Anxietatea

Anxietatea Cainii care sufera de anxietate din cauza separarii de proprietar pot fi recuperati. In cazul cand cainele ramane singur si se razbuna, transformand toata casa intr-un dezastru, trebuie actionat fara preget.

Cum reusim sa invatam cainele sa isi faca nevoile afara

Cum reusim sa invatam cainele sa isi faca nevoile afara Trebuie inteles de la inceput ca este foarte important sa participati cu deplin la acest exercitiu. Primul pas este sa folositi o cusca metalica de trasport aerian sau auto, deoarece catelul va sta in interiorul ei pe perioada exercitiului.


Locatie Scoala Dresaj si Pensiune:

Soseaua Pipera Tunari, Ilfov
Str. Ecaterina Teodoroiu nr. 8, langa Politia Tunari

Program de lucru

  • L-V- 7-19
  • S-DU-7-13

Rezervari

  • 0722 121 407